Bismillahirahmanirahim...

Assalamualaikum warahmatullahiwabarakatuh :)

Hai semua blogwalker! Rindu blog pula kita ini. Malam ini rasa nak post something! :) *__* wink2. 
Hehe. Eh, sementara itu, kita nak bagitahu ini, IT'S SEMESTER BREAK!!! yeayyyy! ;)
Alhamdulillah, kita boleh buat semua subjek dengan baik sekali. Kecewa itu adalah sikit tapi tidak mengapalah. Benda sudah lepas jangan dikenang, kalau dikenang itu yang datangnya stress, kan? ^__^
Kita harap satu saja, iaitu moga-moga result kali ini memberi makna dan untuk Aviation English 1, harap2 lepas C+ ke atas untuk graduate, kalau tak? haaaaa... hang p dudok la kat dalam kolej tu sampai bila2 ~ >.<''
Kita nak share something ni, selepas saja final exam kan... tetiba kita rasa nak melukis saja.. kenapa erk? :O
Pelik juga, sebab tak pernah2 lukis pada masa lapang. Ermmmmm, hobi baru mungkin. :) 
Nak tengok tak lukisan kita? Hehe, tapi takda la sehebat mana, sebab baru saja start melukis. Practice make perfect! ;)

thadaaaa... ;)



Heeeee, ada banyak lagi...tapi kerajinan untuk menangkap gambar itu kurang so ini sajalah dan ini lukisan kita paling suka sebab comel dan inilah gaya kita tidur. :P Hehe. Kantoi! 
Akhir kata daripada kita, buatlah sesuatu yang bermanfaat dan jangan gunakan masa kita dengan benda2 yang tidak elok. Baik belajar melukis, takda menyusahkan orang, kan? ;) 

Jumpa lagi! Salam...