update about self

Assalamualaikum... :)
long time no writing in the blog. miss u so much. hehe. selama ni busy sangat dengan study sebab semester yg terakhir kan.. huehuehue.. and now busy with practical training pulakk. adoiyai. xdan nak update blog ni...
bersyukur kehadrat ilahi sebab membantu dan memakbulkan doa dan harapan seorang hambanya... alhamdulillah alhamdulillah alhamdulillah... :')
setelah bertungkus lumus untuk project paper, akhirnya lepas dan lulus jugak... terharu sangat. sbb xsangka boleh lepas projek paper ni.. giler susah.. tp kene hadap gak sebab nak graduate mmg kene face laa... syukur sangat2.. :')
nak tell story sikit mase busy buat projek paper... memang stress giler tahap gaban... mood xbetul... xsenang duduk, semua laa ade. :(
weeks by weeks kene submit draft dah lah short sem. mase nye singkat je... tp strungle2 lepas juga... lepas t kene present.. part ni paling xske sbb, saye mmg xske presenr2 ni.. tp kene laa hadap jugak.. hmmm
present punya present... akhirnye, tibe sesi soal jawab.. lagi laa nervous! >.<'' ya allah...
ade soklan aku xleh jwb ade soklan alhamdulillah boleh, but mostly soalan nya senang je tp sebab nervous burst semuanya ! :(
mase tu laa rase teruknye presentation... malam nye pula result klua.. jangtung ni mcm nk pecah je . tup tup tup.. tgk no matrix ade.. alhamdulillah... xsangke2.. :')
rase 1 keajaiban. sbb xsangke bleh lps dgn ppresentation mcm tu.. huhuhu...
dahlah seabot nan projek paper... pastu ditambah plak nan nak cari tempat praktikal... klo airline2 ni susah sikit gamaknya.. hmmm... :(
bile dah masok satu company ni.. lame2, byk plak tmpt praktikal! hampeh betul... sabo jerla.. -_-''
hmmm.. its not an easy to be easy! :(
and now counting the weeks to done my practical training... :)
haaa, jgn harap dpt relax, 2 report nak kene buat! okay... :P
inshaa Allah, lepas habis semua ni.. I nak CUTI! yeayyy <3