Salam Jumaat

Assalamualaikum guys,

Post pertama untuk tahun 2014. hah! nampak x? lama gila xupdate or post. :P
Aku dah graduate diploma da pon. itu pon aku xupdate sbb xrasa nak update.
haish, ade beberapa pengalaman dah aku lalui, nak cerita kat sini. Maybe kena tggu ada lappy baru, baru ada semangat! :P

Susahlah aku ni, pemalas! haha

Mungkin one fine day aku akan post satu post yang panjang untuk bercerita. Insha'Allah.

Buat masa ni aku just nak announce mcm ni jer. HAHA

Alhamdulillah. Allah beri aku peluang untuk bernafas dimuka bumi ini. :')

Allah saja tahu apa aku rasa dalam hati ini, sedih, gembira, geram and so on.

SABR, atiqah! :')

sebab tu aku byk benda nak cerita tp nnt2 jer laa kalau aku rajin menaip and hadap blog. Maaf! :)

Salam, muah :*