Assalamualaikum, :)

Okay, fiuh..selesai mengedit blog sendiri yang hampir setahun tak bukak! wow... Nampak x blog sekarang x mcm dedulu, nak cute miut, sekarang simple je. Yang penting ada sky and wing of aircraft. that's my favourite. nak tahu tak nak tahu tak...? banyak benda nak story morry... hee rindu memblogging... terasa tua sebab sekarang tak banyak bercakap and kongsi... dedulu semuanya nak diceritakan. aduihhh.. bukan tue k, just getting matured. Aummmm! :* Now, right now, I still a student. But not Aviation Management College's student. I am Bucks New University's student. yeah. One step closer lah. Aiming for a Degree holder, lepastuh? kerjalah! bayar hutang Diploma. haha. Life cycle laa guys. Semuanya nak free, naik lemaklah nantikan... :) Choiyok2. It's been a while x update blog rasa kekok tu ada. Almost story saya nak kongsi, is a happy story. Alhamdulillah... okay, first of all, saya dah buang semua posts before ini... hehehe. kenapa? because I wanna start a new life. Saya ulas kembali post yang lama, saya cerita tentang buddy saya bernama Nur Hidayah Ghazali. memula postnya okay2 saja, lepastu postnya menyedihkan. Human make mistakes. So banyak yang diharungi oleh saya dan buddy. and at the same time saya mengenali lelaki yang sekarang ni sejarah itu menjadi guideline kepada saya sendiri. Ingatlah, Allah menghantar orang yang salah bersebab okay? So, jangan nak frust sgtlah. in only one year as a whole, banyak mengajar saya erti kehidupan sebenar...